domingo, 3 de febrero de 2008

Kontratots: Noves tribus urbanes

Esta clar que ja no estem en els anys setanta ni huitanta cuan els carrers estaven plens de hippies, punkis, skins, ara en canvi els carrers estan plens d'idiotes, noves tribus urbanes que no tenen cap ideologia ni cap objectiu en la vida, es molt fàcil de vore xics de 17 anys vestits de gòtics, no duran ni un puto any de gòtics, als 2 o 3 mesos ja no té gracia i passen a una altra tribu, quina merda es això?
Els pitjors son uns fils de puta que andan vestits amb una roba de merda pareguts als còmics japonesos, sempre tots juntets, pareixen una massa de merda que es passegen d'un lloc a un altre, sense cap ambició en la vida mes que ser imbècils i mes imbècils cada dia.
On estan els punkis? La dècada dels noranta sera coneguda com la decadència del pensament individual, del pensament revolucionari i la primera dècada d'aquest segle sera coneguda com la dècada dels imbècils sense cervell, crec que ja no ni hi ha volta arrere, estem perduts, ara les noves generacions compren moviles, bergantegen cotxes, son imbècils, compren y compren mes i mes sense cap esforç i sense pensar en res mes que en seguir als altres imbècils com una gran massa de merda podrida deambulant per las ciutats europees, tots amb el puto mobil con eixes cançons de merda en el metro o pel carrer, em dona ganes de ficar-lis el mobil pel recte y que tinguen la mateixa cançoneta sonant tota su puta vida a qualsevol lloc que vagen.
No vaig a parlar dels neo nazis, els pijos, els nens de mama, els popis, etc. perquè millor ho resumisc en una gran paraula. Merda, merda, merda, merda i solament una gran merda. On estan els fils i el néts d'aquells que van lluitar contra el feixisme amb la FAI i les comunistes en la guerra civil? i els néts del hippies dels 70? i els dels punkis dels huitanta? A vore si poc endevinar..... menjant merda en un Burger King o fent cola per comprar un café al Starbucks, quina merda de generació, quina merda de mon, que fils de puta mes grans.
Ara els nens miren programes de merda a la tele, programes que han d'estar fets per gent que te mes del 51% del cervell ple de merda seca, vaig a vore no fa molt de temps un gran programa dels huitanta "la bola de cristal" on apareixia "la bruja averia" això era programació de qualitat, ara tot el mon a menjar merda, a vore merda, a escoltar merda, a parlar merda, a ser merda, els grups de punk d'aquesta dècada solament repeteixen frases dels grans grups de punk com Eskorbuto i la Polla ja no hi ha on escapar.
Visca l'etat de benestar! visca la unió europea! visca el capitalisme! visca la imbècil-litat col-lectiva! Visca la generació-merda!

1 comentario:

Anónimo dijo...

naucil veliko