lunes, 14 de abril de 2008

Merda sobreeixida amb patates

Aquesta recepta es una meravella, mòlt nutritiva i rica en calories.
Avans de tot hem de cagar, bé en un sac o en un tapper, si no caguem prou hi ha molta gent que per uns pocs euros vos donaran la seua merda sense problemes.
Amb la caca al sac o el tapper agreguem 10 mil-lilitres de oli d´oliva i una pisqueta de sal. Deixam tot això baix al sol durant 4 hores perquè se solidifique la merda.
Cuan anem a recollir el tapper de merda si aquesta esta massa solida, agreguem un poquet mes d´oli d´oliva i nata, si esta al punt solament la nata, reboliquem per donar-li consistència a la merda i la nata y en un altre plat batem uns ous, amb delicatessa separem la merda en boles que despres anem a mullar-las amb els ous y revestir-les de pà rallat, si volem per donar-li mes corp, mesclem el pà rallat amb jolivert abans de passar les boles de merda.
Ja amb les boles de merda passades pel pà, posar oli a las escalfar fregim 6 minuts.
Aquest plat típic se poc servir amb hortalisses.
Gracies i bon profit.

2 comentarios:

Elvar - El Chino Muerto dijo...

Oiga, ud. que es un tipo culto tiene que proponer como mínimo un intercambio de monumentos en el artículo de mi blog:

http://chinomuerto.blogspot.com/2008/04/intercambio-de-monumentos.html

Elvar - El Chino Muerto dijo...

A ver cuando publica en su blog la receta secreta de sus pizzetillas.